Om Mike Radoor

Velkommen til mit univers, som er til dig, der ønsker at ændre dit liv og dine vaner for altid! Dig der vil være sund uden at savne. Dig der ønsker drømmekroppen.

Mike Radoor & toobusytobefit

Har du nogensinde tænkt over, hvad der skal til for at få en ny livsstil? Mike Radoor er ikke tvivl. Hans grundlæggende filosofi er, at hvis man ændrer sine vaner, så smitter det positivt af på ens mentale og fysiske helbred – en opskrift han via sin onlinecoachingvirksomhed har hjulpet et utal af mennesker med. Mike er forfatter, foredragsholder og serieiværksætter med blandt andet miinto.com og playbookapp.io i bagagen. Mike er uddannet indenfor vanecoaching, livsstilscoaching og ernæring.

’Toobusytobefit’ opstod spontant på en af Mike Radoor's utallige forretningsrejser som iværksætter. I 4 år sad han konstant på et fly og boede på hoteller nonstop. Mike havde praktisk talt ikke et hjem – han levede og åndede for sine forretninger og de 250 ansatte, som knoklede for ham. Trods travlhed har Mike altid formået at passe fysisk aktivitet og fitness ind i sit liv. Det har ikke altid været let, men han har prioriteret det. Han forstår godt, at det kan være svært at finde tiden til det hele i en travl hverdag med arbejde, børn, hus og hjem. Men kære venner. Vi HAR tiden. Det handler alene om, hvordan vi PRIORITERER den. Derfor skal vi lære, at vi faktisk HAR tiden til at spise sundt og træne. Rejsen begynder med, at vi indrømmer, at sundhed og træning ikke er noget, vi prioriterer højt nok.

Mike Radoor har de sidste to år hjulpet over 4.000 mennesker til et nyt liv med sunde vaner og den rette træning. Vi vil ELSKE at hjælpe dig med at gøre netop det til en prioritet i dit liv!

Vores Team

Vi består af 360 graders coaching med vores baggrund og uddannelser indenfor sundhed, træning og helse

Mike Radoor

Head Coach og Stifter

Mød Mike

Mike (35 år) er vores Headcoach og stifter. Han er den, der driver os alle til en højere enhed. Mike har et utroligt stort drive, og brænder inderligt for alt han starter.

Med sin iværksættererfaring er vi taknemmelige for hans tilstedeværelse som leder, men absolut også som coach for alle vores klienter.

Uddannelser

Mike er medstifter til en række flotte virksomheder som miinto.dk, playbookapp.io, ocast.com og schoolparrot.com.

Mike er uddannet MasterCoach (livsstilscoach), AdfærdsCoach og Performance Nutrition Coach, men en af Mike's absolut styrker er hans mindset og tilgang til hverdagen. Mike formår at gøre komplekse ting simple. Mike var også et smut forbi Copenhagen Business School inden hans iværksætter eventyr for alvor tog fart.

Det værste han ved...

Mike hader at falde ved siden af sine rutiner. Mike er en ROUTINE MACHINE og får han ikke sine 8 timers søvn, hårde styrketræning, 7.000 skridt, 2L vand og mindst 200gr protein om dagen, bliver han vanvittig

Caspar Kjær

Chief Inbound Officer

Mød Caspar

Caspar (29 år) er ansvarlig for vores salgsopgaver i virksomheden. Udover at have hovedansvaret på det danske marked, sidder han også med kasketten på til England og Sverige.

Uddannelser

Caspar er uddannet indenfor handel og forretningsudvikling, hvor han har en gymnasial handelsuddannelse samt er uddannet Handelsøkonom (videregående uddannelse). Caspar er meget social, og elsker at snakke og interagere med mennesker, og sammen med hans store interesse for fitness og aktiv livsstil har han fundet sit drømmejob!

Det værste han ved...

Det værste Caspar ved er, at løbe tør for strøm på sin telefon, og komme afsted uden et headset. Derfor har han altid sin oplader og sine høretelefoner med sig når han er på farten, så han altid er til at komme i kontakt med! Det er vigtigt for Caspar at være til stede samt at kunne reagere hurtigt hvis der er noget der haster.

Musstafa Markabi

Content Creator

Mød "Musse"

Musstafa eller faktisk kun kaldet "Musse (23 år) er vores content skaber. Musse laver ikke andet end at filme og redigere alt det vi skal bruge til vores SoMe kanaler. Musse er en ekstremt passioneret ung og talentfuld mand som brænder for at lave godt content. Musse smiler altid og hele tiden... også når bag kameraet og det smitter på alt vi laver.

Uddannelser

Musse er vores yngste mand og nåede knapt at komme ud af Gymnasiet inden han gik selvstændig som videograf. Du kan vel kalde Musse for ekstremt autodidakt.

Det værste han ved...

Når Musse skal ud på jobs med os, sker det at han glemmer ting. Det værste Musse ved, er at glemme sin computer når det nu er den han skal arbejde på. En anden ting Musse ikke bryder som om, er at spise hurtigt... Musse spiser nemlig ikke ret hurtigt.